do 16 sep 2021
20:15 - 21:45

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 21.00

Kaarten voor deze voorstelling kun je bestellen zodra er geen veiligheidsmaatregelen meer gelden.

René is een verhalenverteller, een meester in de zelfspot, en wisselt mooie inzichten af met hilarische grappen.

I Love Theater

Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.

Trouw

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. 

Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op. 

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden. 

20:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.