vr 21 feb 2020
20:15 - 22:05

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 21.00

Wilt u ons laten weten welke nummers u beslist wilt horen? Laat het weten via de site www.deregahs.nl en wie weet …..

Regelmatig komt uit het publiek een verzoekje voor een bepaald nummer. Ook de Règâhs moeten na inmiddels acht volledige cd’s, lastige keuzes maken. 

Met deze ‘De Règâhs TOP 20’  worden de verzoekjes zoveel mogelijk meegenomen bij de samenstelling van de set-lijsten. Maar uiteindelijk bepaalt  de groep zelf welke pareltjes veel te lang verborgen zijn gebleven en weer nieuwe glans moeten krijgen. Zeker nu de band versterkt is met meester-gipsygitarist Roy de Rijke!  Dit alles geeft ongekende mogelijkheden en die muzikale ruimte gaan de heren zeker benutten! 

U hoort de Règâhs zoals u ze nog nooit eerder heeft gehoord! Maar het blijft, gegarandeerd, 100% flamingo!!! 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen