vr 1 nov 2019
20:15 - 22:35

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 29.50

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

“Ik kan zeggen dat ik geregeld een theatervoorstelling bezoek. Van musical tot dans tot aan toneel. Maar zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!”

Theater Paradijs

Bezoek na deze voorstelling de gratis Afterparty!

Na het grote succes van het eerste seizoen kon een vervolg niet uitblijven. We gaan verder met R&B Old Skool Hits PART TWO. De trein dendert door. Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes, nieuwe herinneringen, maar met dezelfde vertrouwde live band en vocalisten maken we er weer een Old Skool feestje van!

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete RNB hits van toen. Jodeci, Boyz II Men, SWV, Blackstreet en nog veel meer komen aan bod…..op het leukste feestje van Nederland.
 
Voor 1 avond waan je je weer in The Challenge , Imperium, Locomotion of Bluetiek-in. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.
 
Onder leiding van een geweldige liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.
 
90’s outfit is toegestaan! Afterparty na de voorstelling, gratis te bezoeken!

Peter en Diny Schmeitz

Vrij 1 Nov 2019

we hebben een geweldige avond gehad, John met zijn innemende persoonlijkheid, en fantastische crew, allemaal gaven ze alles, zitten is er niet bij als je de opzwepende muziek en de zangers en zangeressen hun stinkende best zag doen, dan moet je meebewegen, John praatte alles super aan elkaar, en wat is hij ook soepel in de heupen haha, we hebben genoten

U kunt hier uw reactie plaatsen