wo 4 dec 2019
20:15 - 22:15

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 26.00

”Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf."

Algemeen Dagblad

"De artieste zit vol levenslust en weet dat in haar nieuwe programma 'Paradijskleier' aanstekelijk over te brengen. Ze voelt zich krachtiger dan ooit ."

Telegraaf

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag. 

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaan 
ZITultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANK 
vriendschappengeweldigeMETkinderenidealepartneradembenemendenatuur 
EENwandelingbergenzeezonzeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetox 
verantwoordkokenENmeditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoening 
gelukMEonvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €28,50 voor maar €26,00! 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen