zo 22 nov 2020
16:00

Grote zaal
Jeugd & familie

Prijs € 16.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Na de voorstelling komen de Sint en Pieten uiteraard nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting

LET OP!
Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen we een beperkt aantal volwassenen in de zaal ontvangen. Om dit aantal te kunnen borgen, wordt er onderscheid gemaakt tussen een NORMALE (kind) en een VOLWASSEN toegangskaart. Kies de juiste ticketsoort in stap 4 bij het bestelproces. Volwassene met een NORMALE toegangskaart krijgen geen toegang tot de voorstelling! 
VB. Kom je met 1 volwassene en 2 kinderen naar de voorstelling dan bestel je: 1x VOLWASSENE en 2x NORMALE toegangskaarten.

Hij komt, hij komt... die lieve goede Sint! Op bezoek bij Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Ook dit jaar gaat Sinterklaas, met de Pieten, langs op het kasteel bij zijn allerbeste vrienden. En dat betekent, zoals altijd, een doldwaas theateravontuur voor de hele familie. 

Het wordt weer lachen, gieren en brullen met ‘Het Schilderij voor Sinterklaas’! Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een Sinterklaasfeest boordevol humor, hilariteit en muziek. Zonder twijfel het allerbéste Sinterklaascadeau van het jaar!  

 

Het verhaal 

Boodschappen halen, ramen lappen, vloeren boenen... Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus bereiden zich voor op de komst van Sinterklaas! Dit jaar brengt de Sint de Schilderpiet mee naar het kasteel. Hij is de allerbeste schilder van Sinterklaas en heeft opdracht gekregen om Karel en zijn vrienden op het witte doek te zetten. Maar, als Schilderpiet gaat schilderen, gebeuren er plots hele vreemde dingen. Is het weer één van de malle fratsen van Franciscus? Of, spookt het misschien op het kasteel?  

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.