za 23 mei 2020
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 21.50

'Tim Knol bekoort met intieme theatershow...Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, ditmaal die voor bluegrass in het bijzonder...Van zijn jongste album Cut The Wire prijken onder meer A Kid’s Heart en Song For Grandma, de ode aan zijn overleden grootmoeder, op de setlist.'

Heaven


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Deze voorstelling speelde aanvankelijk op 25 maart 2020. Door de Corona uitbraak is deze voorstelling opgeschort naar 23 mei 2020. Kaarten blijven geldig! Klik hier voor meer informatie omtrent het Coronavirus.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single 'Sam' werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent.

Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. 

Begin 2018 verschijnt zijn vierde plaat Cut the Wire. Voorjaar 2019 is hij te zien in een nieuw theaterconcert Lost & Found 2, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.