do 20 feb 2020
20:15 - 21:45

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 26.00

Ali B komt terug met zijn voorstelling Koorts en hij is nog lang niet uitgepraat over talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs en werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: "Zelfs als het mis gaat, komt het goed."
 
Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen