do 30 apr 2020
20:15 - 21:55

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.00

“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek”

Theaterkrant

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

In deze voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging tot.

Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?  

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’. 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen