wo 20 mei 2020
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 17.50

“Moedig en origineel qua thematiek, omdat hij platte komische details daarmee degradeert tot bijzaak”

Dagblad van het Noorden

“Ontwapenend grappig”

Telegraaf


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Ja maar hoe dan? 

Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil u verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren. 

Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist.  
De persoonlijkheidsprijswinnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival brengt nu zijn tweede solo.  
 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen