di 1 okt 2019
20:15 - 22:25

Grote zaal
Specials
Pauze: Ja

Prijs € 28.50

Met Olav Mol en Jack Plooij

Formule 1 is hot! Formule 1-experts Olav Mol en Jack Plooij staan nu samen in het 360˚ Stadstheater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. In ons Stadstheater geven zij een exclusieve kijk achter de schermen van de racewereld. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.
 

De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland!  

Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan Mol en Plooij samen in ons 360˚ Stadstheater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen