di 26 mei 2020
20:15 - 21:30

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 25.00

Er wordt er een spannend spel gespeeld met surrealisme en transformatie.


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

In SYZYGY geeft de Jakop Ahlbom Company vorm aan menselijke en emotionele thema’s
rondom een gegeven dat simpel en complex tegelijk is: het lichaam. 

Het is het machtigste maar ook het meest kwetsbare dat we bezitten en het houdt sommigen van ons, vrijwillig of gedwongen, onophoudelijk bezig. Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld, en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan en wat is schoonheid? 

In deze voorstelling met vier vrouwelijke performers is het lichaam als instrument weliswaar leidend, maar net als in het andere werk van Ahlbom wordt er een spannend spel gespeeld met surrealisme en transformatie. Deze magische, poëtische reis voert ons langs zowel het werkelijke als het onwerkelijke en brengt ons steeds weer de vraag: kan je ánders kijken? En zie je je eigen lichaam en dat van degene naast je, na afloop met een nieuwe blik? Durf los te laten wat je dacht zeker te weten...

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen