za 2 mei 2020
20:15 - 22:35

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 29.50

De guilty pleasures sing-a-long!

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

De zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. 

Bereid u zich voor op een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures tijdens een spetterend nieuw meezing-programma.  

Een spectaculaire show vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk de brandweerrode piano's, waarbij stilzitten én uw mond houden geheel onmogelijk is.   

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen