za 25 apr 2020
20:30 - 22:10

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 25.00

Een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes!


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Jim Bakkum keert na 13 jaar terug in het theater met het persoonlijke solo-programma Klein. Met een alles samenvattende titel bezorgt Jim samen met een pianist zijn publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes.
 

Aan de hand van zeer persoonlijke anekdotes over de mooiste, maar ook de minder mooie momenten uit zijn leven. Jim Bakkum neemt je mee op een bijzondere muzikale reis, waarin we liedjes horen die voor Jim een bijzondere betekenis hebben. Van Frank Boeijen tot Herman van Veen en van de 3J's tot Jims' eigen repetoire: alles komt voorbij.

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen