zo 12 jan 2020
13:00 - 17:00

Grote zaal
Zoetermeers Initiatief
Pauze: Nee

Prijs € 32.50

Welkom in de wereld van de whisky. In het Stadstheater Zoetermeer nemen wij u mee op een ontdekkingstocht langs geuren en smaken van deze bijzondere drank.

Tijdens Tasting Whisky: The Classics laten we mooie, eerlijke whisky’s proeven waarvan mensen al decennia lang genieten. Wellicht zijn ze een beetje naar de achtergrond verdreven door het marketinggeweld van nieuwe, spannende edities maar deze helden zijn geen hype. Ze hebben de tand des tijds doorstaan en zullen dat nog lang blijven doen.

Als een echt goede vriend, misschien zie je elkaar niet meer zo vaak maar de band blijft altijd bestaan. Wij brengen u graag weer in contact met die vrienden
 
U zit ontspannen in de Grote Zaal en proeft zes geweldige whiskies.Daarna gaat het feest verder tijdens de informele proeverij. Hier zijn meer dan 100 verschillende (internationale) dranken te proeven bij de stands van de whiskykenners.
 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €28,50 voor maar €26,00! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

U kunt hier uw reactie plaatsen

12:30 Introductie bij

Nieuw in de wereld van de whisky? Benieuwd naar de verschillen tussen blended whisky en malt whisky? Geen idee wat al die verschillende whiskytermen betekenen en hoe u eigenlijk moet proeven?