zo 10 mei 2020
14:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 15.00

Deze benadering van Aznavour in de voorstelling doet volgens Michael Abspoel het meest recht aan de meester.

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Een originele hommage aan de man die ons met zijn muziek, lessen in liefde gaf en uitgroeide tot een van de meest geliefde chansonniers aller tijden.  

Aznavour overleed op 1 oktober 2018 en is een monument van het Franse chanson. ‘De laatste chansonnier’ zoals zijn fans hem liefkozend noemden, verkocht in zijn lange carrière wereldwijd meer dan 100 miljoen platen en CD’s. Daarnaast speelde hij in 80 speelfilms.  

Michael Abspoel, bekend als dé stem van het televisieprogramma ‘Man bijt hond’, brengt al twee seizoenen een hommage aan een andere grote chansonnier: de Brusselaar Jacques Brel. Met ‘VIVE BREL!’ Hij wil dat in dit theaterseizoen voortzetten, met een hommage aan die andere Franstalige muzikale held uit zijn leven: Charles Aznavour.

In het programma zal Abspoel net als bij Brel, de nummers aan de hand van herkenbare persoonlijke verhalen inleiden. Waardoor de muziek voor iedereen nog dichterbij komt. Hij wordt daarbij ook in ‘VIVE AZNAVOUR!’ begeleid door de bekende Jazz en World Music-pianist Marc Bischoff.  

13:00 Lunch op Zondag

U kunt hier uw reactie plaatsen