wo 6 mei 2020
20:30 - 21:30

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 15.00

Spel en zang: Julika Marijn

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Deze voorstelling speelde aanvankelijk op 22 maart 2020. Door de Corona uitbraak is deze voorstelling opgechort naar 6 mei om 20:30 uur. Kaarten blijven geldig! Klik hier voor meer informatie omtrent het Coronavirus.

Vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven -genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot-  spreken wereldwijd tot de verbeelding.
 

 Meer dan ooit vinden nieuwe generaties inspiratie in Etty’s zoektocht naar zichzelf en haar plek in een ontwrichte wereld.

In Etty Hillesum - Dat Onverwoestbare in mij wekt Julika de schrijfster tot leven. Zij deed dat eerder in haar veelgeprezen voorstelling In Duizend Zoete Armen. Bij herlezing werd Julika opnieuw geraakt door de manier waarop Etty omgaat met het lijden en ondanks alles de schoonheid van het leven blijft zien. Met een hernieuwde blik richt Julika spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis een licht zag branden.

13:00 Lunch op Zondag

U kunt hier uw reactie plaatsen