vr 6 mrt 2020
20:00 - 22:30

Kleine zaal
Amateur

Prijs € 18.00

“Spooktrein” is een klassieke thriller van Arnold Ridley, die al sinds 1923 volle zalen trekt over de hele wereld.

Na het succes van THE MOUSETRAP brengt Storytellers opnieuw een thriller op de planken van het Stadstheater. 

In “Spooktrein” brengen zes gestrande reizigers noodgedwongen de nacht door op een verlaten station. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? Zullen de reizigers dit overleven? De angst neemt toe en stelt de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef. En dan is het twaalf uur...... 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen