wo 27 nov 2019
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 21.50

Alweer de derde solovoorstelling van Clifton Braam.

Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Wegens gezondheidsredenen kan Clifton Braam in 2019 niet optreden. 

In zijn derde solovoorstelling, ‘Alles kan, niks moet’, geeft Clifton zijn kijk op de wereld en analyseert hij hoe hij zelf  in die wereld manoeuvreert. Het is een buitenaardse maar doodeerlijke kijk waarin niets en niemand wordt ontzien en alles wordt herkend. 

Van zijn eigen leven en omgeving tot de politiek en de straat, alle facetten worden vergroot en uitgelicht. 

Waarom ben je wie of wat je bent en hoe vaak zijn we tevreden met wie we zijn? Wat beweegt de mens om te leven volgens regels en wetten, maar ook om die te overtreden. 

Met simpele humoristische voorbeelden toont Clifton aan dat eigenlijk alles kan maar niks moet. 
Is na zo een zelfevaluatie de tijd aangebroken om het roer om te gooien of gewoon zo door te gaan? Tijdens, maar zeker na de voorstelling zal je als bezoeker de behoefte voelen jezelf te evalueren en na te gaan of alles wat je doet eigenlijk wel moet.   

 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger!
Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €28,50 voor maar €26,00!

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen