vr 1 mei 2020
20:30

Kleine zaal
Muziek

Prijs € 19.50

Bram Bol, Ingmar Spaaij en René van Kooten nemen u mee op deze muzikale reis met wederom sfeervolle muziek, rijk gearrangeerde liedjes en veel instrumenten.

 
Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Na het goed ontvangen something so real komt Shifting Daylight in najaar 2020 terug met een nieuw album en een nieuwe theatertour.

Vanavond krijgt u in de 'hometown' van frontman René van Kooten alvast een uniek voorproefje! Voor het eerst wordt het nieuwe materiaal live gespeeld in deze muzikale voorstelling over de natuurlijke, oneindige stroom der dingen. Groei gevolgd door verval, geboorte door sterfte, een oneindige reis die steeds opnieuw begint. Die inspireert en verward. We houden vast en laten los, wat nemen we mee of laten we juist achter? 
 

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen