do 16 apr 2020
20:15 - 22:45

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 29.50

"Magisch"

Telegraaf


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Met zijn alweer derde solo theatertour blijft Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek.

Maar dan wel alle facetten van die muziek; eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel. Beleef een muzikale reis met... Jett Rebel.

Speciaal voor deze theatertour heeft Jett Rebel een postbus geopend waar jij als bezoeker/fan je verzoekje in kunt dienen. Niet via social media maar 'ouderwets' per post. Is er een song die jij heel graag zou willen horen tijdens de aanstaande theatertour? Stuur dan een brief! Vermeld in de brief je naam, de song die je graag door Jett Rebel vertolkt wilt zien, in welk theater je de show bijwoont en geef een eventuele motivatie waarom het nummer zo speciaal voor je is.

Het postbusadres is:
Jett Rebel
Postbus 455
1000 AL Amsterdam
 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen