zo 13 okt 2019
16:00 - 18:00

Kleine Foyer
360° Events

Prijs € 12.50

Lazy Sunday Afternoon heeft iedere editie wisselende artiesten, bekend gemaakt door het seizoen heen! Houd de website in de gaten.

The Queen of Oklahoma komt weer naar Nederland! Dit keer met twee muzikanten uit haar vaste band: multi-instrumentalisten Jason Scott en Kyle Reid.

​Onmiddellijk na het verschijnen van haar Europese debuut-CD "WILDER SIDE" werd Carter Sampson erkend als een van de grootste talenten uit het nieuwe broeinest van top-Americana: Oklahoma. De CD kreeg een warm onthaal bij media en publiek en al snel werd er getourd waarbij ze hier onder meer het Naked Song Festival en Take Root en zalen als Paradiso aandeed.

Inmiddels zijn we een compilatie- en een nieuw album, "LUCKY", verder en heeft Carter haar reputatie alleen maar uitgebreid. Haar laatste optredens in Nederland  zijn alweer zo'n anderhalf jaar geleden als ze dit jaar in oktober terugkomt voor onder meer het Ramblin' Roots Festival in Utrecht. En dit keer komt ze voor het eerst naar Nederland met twee muzikanten uit haar vaste begeleidingsband: multi-instrumentalisten Jason Scott en Kyle Reid. Ook nu zal Carter weer garant staan voor mooie verhalende liedjes, warme interactie met het publiek en dan natuurlijk: die stem………..

Luister de CD hier