za 18 jan 2020
19:30 - 21:40

Grote zaal
Cultureel Initiatief
Pauze: Ja

Prijs € 25.00

MUZIEKTHEATER

De voorstelling zit vol verrassingen en kent vele hoogtepunten. Zeg het voort en kom kijken. Het wordt genieten genieten genieten, of zoals de engelse uitdrukking luidt: Satisfaction guaranteed!!! Met deze voorstelling viert hij zijn 50 jarig jubileum als acteur, musical acteur en allrounder.

Herinneringen is een voorstelling over de liefde die plotseling en geheel onverwachts verdwijnt.

Met een komische analyse van het voorval vertelt Ricardo Sibelo dit verhaal, referent aan het verleden, het heden en de toekomst. Met prachtige liedjes uit het internationale pop repertoire van onder andere The Beatles, Ed Sheeran, Justin Bieber, Michael Jackson, de klassieke noten muziek van onder andere IGOR STRAWINSKY en eigen composities, zingt, danst, tap danst en acteert hij op ontroerende wijze dit verhaal aan elkaar.

Na zijn danstheater opleiding bij Benjamin Feliksdal kwam hij in New York terecht en op Londen West End in musicals als Bubbling Brown Sugar, On the Twentieth Century, bij de National Theatre van Sir Laurence Olivier en de BBC. Een indrukwekkende carrière. Hij speelde fantastische rollen met Josephine van Gasteren, Willem Nijholt in Een Doos Vol Kruimels, winnaar van de Johan Kaart prijs en met Sacha Bulthuis bij het Zuidelijk Toneelgroep GLOBE in het stuk Een Vleug van Honing. Hij won de Johan Kaartprijs, de Mobil Oil Prize in Londen voor het theaterstuk Amongst Barbarians, later verfilmd door de BBC, waarin hij als enige van de originele cast meedeed. 

Ricardo Sibelo is bekend van zijn vele televisie rollen in onder andere De Kip en het Ei, Vrouwenvleugel, Baantjer, Onderweg naar Morgen, Westen Wind, Grijpstra en de Gier en zijn rollen in de London West end, in de Londen West end onder andere de musicals Bubbling Brown Sugar, On the 20th Century, Guys and Dolls en het theaterstuk Amongst Barbarians, zijn werk voor de BBC, zijn filmrollen onder andere in American Roulette met Andy Garcia en nog veel meer.

Hij heeft gewerkt met legendes. Nu komt Ricardo Sibelo terug in het theater met zijn fantastische one-man show, muziektheater, met als titel: Herinneringen, Liedjes met een verhaal. 

Hij vertelt zijn boeiende verhaal, hij acteert, hij danst, hij zingt. Op een originele manier vertelt hij hoe het allemaal is gegaan. Zijn kijk op de wereld vandaag in de 21-ste eeuw, zal ons inspireren en hopelijk ons leven verrijken.