za 21 mrt 2020
19:30 - 22:35

Grote zaal
Zoetermeers Initiatief
Pauze: Ja

Prijs € 28.50

Een onstuimig liefdesverhaal!

Wat er allemaal kan gebeuren als de oberkelner verliefd is op zijn waardin, terwijl zij een oogje heeft op een elk jaar terugkomende advocaat...

De advocaat die vermengd is in een patentenproces, tussen twee elkaar beconcurrerende hansoppen-fabrikanten (de een met knoopjes van voren, de ander met knoopjes van achteren), en die verliefd wordt op de dochter van de tegenpartij. U houdt u niet voor mogelijk!

18:00 Theatermenu met korting!

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van uw theaterplaatsen uw plek bij ons restaurant en geniet van het theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen