vr 13 sep 2019
19:00 - 23:00

Cadenzaplein
Specials

Vier de opening van het nieuwe culturele seizoen met het leukste festival van Zoetermeer!

UITparade & UITfestival Zoetermeer, hét festival dat in het teken staat van de opening van het nieuwe culturele seizoen in Zoetermeer!

Nieuw! UITparade
Buiten op het Cadenzaplein en in alle hoeken en gaten van het theater zullen er kleine voorstellingen plaatsvinden van rond de 15 minuten. Denk hierbij aan plekken als de orkestbak, artiestenfoyer, regiecabine, douche en nog vele andere ludieke locaties waar je normaal als publiek niet zo snel komt. Stel je eigen programma samen en bezoek zo unieke optredens van zowel professionele artiesten als verschillende Zoetermeerse talenten.
VR 13 sept | 19.00 – 23.15 uur | gratis toegang

UITfestival
Vier samen met heel Zoetermeer de opening van het culturele seizoen! Bekijk overdag vele previews van artiesten van het 360° Stadstheater, Cultuurpodium Boerderij en vele andere Zoetermeerse organisaties en verenigingen. En er is meer! Doe mee aan verschillende workshops voor jong & oud van o.a. Ateliers 1819, Urban Art Studio, CKC & partners, Bibliotheek Zoetermeer en het Stadstheater. Kom naar het Cadenzaplein en bekijk spetterende live optredens van professionele artiesten.
ZA 14 sept | 12.00 – 23.00 uur | gratis toegang

U kunt hier uw reactie plaatsen