wo 24 nov 2021
20:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 25.00

‘Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland!’

poppodium Bibelot

Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Het is de natte droom van iedere Pink Floyd liefhebber: grootmeester Roger Waters himself live te ontmoeten! Infloyd (NL) verraste als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van het meesterwerk Amused to Death, een conceptalbum dat ex-voorman Roger Waters maakte na Pink Floyd periode. Na deze wereldpremière volgde een clubtour die groots werd afgesloten in een uitverkocht AFAS Live.
 

Roger Waters heeft Amused to Death nooit in zijn geheel live vertoond, wat de show van Infloyd uniek maakt en onmisbaar voor de ware muziekliefhebber. Met de Amused to Death-show komt Infloyd naar de theaters, maar verwacht ook het beste werk uit het rijke oeuvre van Pink Floyd.

Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie, met onbeteugelde energie. Roger Waters himself heeft de band tijdens een ontmoeting zijn zegen gegeven om met deze show te gaan toeren en zijn werk uit te voeren. Samen met de all-time favourites maakt dit de ultieme Pink Floyd avond voor Pink Floyd liefhebbers.

 

17:00 3 gangen keuzemenu

Uitgebreid dineren voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €29,95 voor maar €25,00.

Wij willen je vragen om minimaal anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in ons restaurant.

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.