za 17 aug 2019
16:00 - 23:00

Cadenzaplein
Specials

Prijs € 0.00

Geniet van lekker eten, wereldmuziek, een feelgood movie en bovenal een hoop gezelligheid!

Culturen komen samen tijdens het World Food & Film Festival!

Tijdens het festival staan er vanaf 16:00 uur foodkraampjes met fingerfood bemand door chefs uit diverse keukens van multicultureel Zoetermeer om u te laten proeven van alle heerlijkheden.
Voor een aangenaam ontspannen sfeertje wordt gezorgd door live wereldmuziek van muzikanten uit verschillende landen, die nu in Zoetermeer wonen. 

Robbert Roos is de talkshowhost die samen met diverse gasten en koks met elk een andere culturele- en culinaire achtergrond, het gesprek aan gaat over verschillen tussen hun culturen en keukens. Robbert praat om 17:30 met twee dames uit Indonesië. Zij hebben zich verdiept in de correlatie tussen voeding en dementie en vertellen hier alles over wat zij hebben ontdekt. Om 19:30 start de tweede talkshow waarin geheimen worden verteld over bepaalde ingrediënten uit hun cultuur. 
 
Bij zonsondergang opent de Kleine Zaal van het Stadstheater met een wereldfilm verzorgd door filmhuis Cameo over, jawel; Eten! Alleen deze avond met gratis toegang. Maar let op VOL=VOL!

Meer informatie en het meest actuele en complete programma: www.cadenzaplein.nl.
Voor het proeven van het heerlijke fingerfood kunt u bonnen van € 0,50 kopen waarvoor u bij de verschillende kraampjes smakelijke fingerfood kunt krijgen.

Het festival is gratis toegankelijk.

World Food & Film Festival is een samenwerkingsproject van Stichting Piëzo, Filmhuis Cameo en 360° Stadstheater.
Het festival wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Cultuurfonds Zoetermeer.

U kunt hier uw reactie plaatsen