vr 27 mei 2022
20:15 - 21:55

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 37.50

'Frisse nieuwe komedie met vlotte vertelvorm.'

De Volkskrant

'Not your average feelgood komedie.'

1e Rang

'Zeer vermakelijk.'

Trouw

'Het ene lachsalvo na het andere lachsalvo.'

NRC

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda, wiens leven compleet overhoop ligt, hoopt hier in alle rust een nieuw boek te schrijven. Een thriller. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die continu ongevraagd op haar tuinpad staan. Als ook haar moeder opduikt met heel veel goedbedoeld advies en er ook nog mysterieuze mannen in witte pakken rondlopen, is de rust helemaal ver te zoeken. Miranda raakt steeds verder verstrikt in hilarische intriges en bizarre taferelen. 

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie).

 *Tina en Rian delen hun rol


Credits
Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Marije Gubbels
Muziek, liedteksten en spel: Jan en Keez Groenteman
Script: Jibbe Willems
Decorontwerp: Theo Tienhooven
Lichtontwerp: Gé Wegman
Kostuumontwerp: Dieuweke van Reij
Regie-assistent: Sara Bergen
Foto's: Raymond van Olphen

 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Verzilver* jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.
*wijn, bier, fris, port of sherry.