vr 11 dec 2020
20:15 - 21:45

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 18.50

'Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen'.

Het Nieuwsblad

‘Voortdurend spannend en onvoorspelbaar’

De Volkskrant

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

De Belgische pers is het er al lang over eens: Pieter Verelst is het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren voortbracht. Net als voor zijn debuutprogramma ‘Mijn broer en ik’ scoorde Verelst met Amai louter vijf sterren recensies. De Standaard noemt Verelst een ‘briljante cabaretier’ en Het Nieuwsblad meende dat ‘niemand het publiek afgelopen seizoen zo in de ban wist te krijgen’.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt Pieter Verelst (winnaar Cameretten 2016) Nederland tegemoet. Amai is een speurtocht naar liefde, geborgenheid en troost en zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Pieter zegt erover: ""Kom maar mee in mijn hoofd, ik neem u mee naar mijn diepe krochten vol wonderlijke spinsels en geef u de oplossing voor al uw problemen. Want amai, het is toch allemaal wat". 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.