di 5 apr 2022
20:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 27.50

“The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.”

De Stentor

“Prachtig! Geweldig genoten, alles meegezongen. Een avond om nooit meer te vergeten... Top, top, top!”

Publieksreactie

“Met deze superband weer terug naar de jaren 60! Ik kon niet stilzitten, we waanden ons herboren tieners!”

Publieksreactie

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig. 

In de woorden van Sir Elton John: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek van Groningen tot Maastricht meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.  

De Britse muzikanten leggen met passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek en door de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes. 

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.