za 24 jul 2021
20:30

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 18.50

Deze voorstelling is onderdeel van ons zomerprogramma

Man in de Maak is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten won.

“Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist", zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde.
De jury schreef: “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” en kende Chris de juryprijs toe.

In Man in de Maak legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij jou en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.Zomer in STAGE kitchen & café
Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar. Op vrijdagavond vult ons restaurant zich met livemuziek. Het recept voor de perfecte zomer. 

19 tot 25 juli - Italië
Als je aan lekker eten denkt, dan denk je aan Italië. Geniet deze week van Italiaanse specialiteiten. Wij serveren: Vitello tonato, Antipasti, Saltimbocca van kalf geserveerd met risotto en groene asperges, truffeljus en als dessert Tiramisu. De cocktailspecial is een Limoncello Spritz. Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.