do 17 mrt 2022
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 18.50

Flitsende, snelle overgangen, een doordacht geluidsdecor van heerlijke songs

DvhN

Weltschmerz is confronterend, gewaagd, absurd, vernieuwend en vooral zeer gedurfd

Theaterparadijs over Weltschmerz

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Ditmaal wurmen antiheldinnen Anne & Lisa zich in Lonely Pony; een avondvullend Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig alsook aaibaar en ontwapenend doordendert.

Ditmaal wurmen antiheldinnen Anne & Lisa zich in Lonely Pony; een avondvullend Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig alsook aaibaar en ontwapenend doordendert. Tijdens deze surrealistische rit wordt de toeschouwer medeplichtig aan situaties die absoluut geen dikke pluim van de juf verdienen. Heerlijk absurd en muzikaal maar tevens actueler dan ooit, Lonely Pony zal u een avond redden van het alledaagse!

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.