za 6 nov 2021
20:15 - 22:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 29.50

Sjors van der Panne wordt vervangen door Job Bovelander in verband met stemproblemen.

Een concert vol bekende en onbekende liedjes van Robert Long samengevoegd met soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Robert Long 75 jaar was in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. En het is zo succesvol geweest dat er een reprise is gepland in oktober en november 2021. 
 

Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd door: 

MAAIKE WIDDERSHOVEN – WIL VAN DER MEER  – JULIA HERFST – JOB BOVELANDER

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? 

Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.  Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes. Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.