wo 2 dec 2020
20:15 - 21:45

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in het theater… Dat belooft een prachtige avond te worden.

Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s Here Am I en Wildfire komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater. Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig te zijn geweest, besloot hij meer tijd met zijn twee kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek.

Het resultaat daarvan is veel nieuwe muziek. In augustus verschijnt zijn nieuwe single Young At Heart. Een symbolische aftrap voor een nieuwe muzikale periode.

“Er wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt Take Your Time Girl opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.” 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.