za 5 mrt 2022
20:30

Kleine zaal
Muziek

Prijs € 19.50

Deze theatervoorstelling is een volwaardig en interactief spektakel met verhalen van de nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner; de popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. In dit muzikale eerbetoon neemt de Rockacademie jullie mee op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan. 

Rockacademie alumni en studenten brengen met Kingdom Of Pop een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. Deze theatervoorstelling is een volwaardig en interactief spektakel met verhalen van de nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits. Van de Beatles tot aan Lady Gaga, allen hebben ze iets bijgedragen aan de hedendaagse industrie. 
 
Rockacademie is een professionele HBO opleiding voor popmusici en heeft in de afgelopen jaren als vele succesvolle artiesten voortgebracht. De opleiding, alumni en het werkveld ontwikkelen elke twee jaar een nieuwe theatervoorstelling over de geschiedenis van de popmuziek. Eerst maakte Rockacademie de succesvolle muziek voorstelling Forever 27, een eerbetoon aan de iconische musici uit de club van 27. Nu dus opgevolgd door Kingdom of Pop
 
Met het winnen van het Eurovisie Songfestival 2019 door oud-student Duncan Laurence is de naam Rockacademie bekender dan ooit.  

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.