vr 11 mrt 2022
20:30 - 22:20

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 20.00

Wat een prachtig muzikaal verhaal over jouw avonturen met Ramses Shaffy! Ik was diep onder de indruk en emotioneel geraakt!

Publieksreactie

Het was een prachtige emotionele voorstelling! Een lach en een traan. Fantastisch! Dank je wel Gerard!

Publieksreactie

Mooie avond, genoten van je anekdotes en van bekende en onbekend Shaffy-songs. Een gewone maandagavond werd een bijzondere. Deze dag komt nooit meer terug!

Publieksreactie

Een muzikale voorstelling rond het gelijknamige boek

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap.

In het boek 'Mijn Avonturen met Ramses Shaffy' lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool  en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.