vr 11 mrt 2022
20:30

Kleine zaal
Muziek

Prijs € 20.00

Wat hebben jullie ons een geweldige en sfeervolle avond bezorgd. Nogmaals hartelijk dank.

Publiekreactie

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Welkom op een heerlijke… Ramses Shaffy Avond. Een muzikaal en informatief programma over het leven van Ramses Shaffy met Nico van der Linden, Gerard Alderliefste en Sylvester Hoogmoed.

Ramses’ verjaardag op 29 augustus 2019, in wat alweer het tiende sterfjaar is, vormde de warme aanleiding voor deze drie Shaffy vrienden om hun unieke ervaringen voor het eerst met ons te delen. Het krijgt een vervolg! 

In een ruim anderhalf uur durend programma komen bekende, maar zeker ook minder bekende stukken van de componist Shaffy voorbij. Dit naast wonderlijke weetjes uit Ramses’ indrukwekkende leven. De avond bestaat uit een voorstelling van vijf kwartier voor de pauze, waarna een aftertalk plaatsvindt. Het publiek stelt een vraag, het trio antwoordt. Daar komen dan weer spontaan anekdotes en liedjes uit voort. 

Nico van der Linden (auteur van de Shaffy Songbooks, Ramses bandlid in de jaren ’70-‘80) speelt piano, accordeon, zingt en vertelt.

Gerard Alderliefste (muzikant en auteur van Mijn avonturen met Ramses Shaffy) zingt, speelt gitaar, bas en heeft heerlijke anekdotes uit Ramses’ laatste levensjaren.

Sylvester Hoogmoed (biograaf van We zien wel en van De moeder van Ramses) levert als schijnbaar alleswetende verteller zijn bijdragen over het leven van Ramses.
 

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.