wo 9 mrt 2022
20:15 - 21:30

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 29.50

Een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat.

Voor deze voorstelling geldt geen vriendenkorting.

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Natuurlijk ben je opgefokt, logisch. Wat snap je niet? Niet doen!! Niet denken, niet vragen, niet lachen, niet feesten, niet flirten, niet hoesten, niet niezen, niet leven. Stop…..!!!!!!!

Wen er maar aan, dit is het nieuwe normaal. 
 
Ik heb nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar vroeger was alles beter..!! Oh god, ik ben oud geworden. Iedereen ratelt maar door over lang leven. Nog iets, wat ik nooit had gedacht te zeggen, maar komt ie toch: ‘het gaat niet om de lengte, maar wat je ermee doet.’ Nee ik laat me niet langer opfokken. Ik ga lief hebben als mijn moeder en feesten als mijn vader. Lachen als mijn opa, koken en vreten als mijn oma. Kortom, ik ga lekker leven, ze zoeken het maar uit. Ik ben Opgefokt wekt.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.