za 26 feb 2022
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 27.50

The Second Chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen.

Tim de Jong

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Met de indrukwekkende 2,5 uur durende rockshow A Complete Evening maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een spectaculaire show: The Second Chapter

De band presenteert een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden. 

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Money van Pink Floyd, In The Cage van Genesis en Crime of the Century van Supertramp. Klassiekers als Kayleigh, Another Brick in the Wall en Wish you were here zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.