za 3 apr 2021
19:00

Grote zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 27.50

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Deze fantastische zangeressen en songwriters brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. The BlueBirds waren geregeld te gast bij RTL Late Night, stonden in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in drie dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour en reprise, komen ze nu terug met een tweede theatershow!

The BlueBirds verschijnen in een nieuwe setting: akoestisch en intiem. Krystl en Rachèl Louise zijn geïnspireerd door de hitserie 'Nashville' en het album 'Trio' van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris. Het publiek beleeft klassiekers van o.a. Dolly Parton, Dixie Chicks en June Carter. Ook eigen werk van The BlueBirds zal te horen zijn: songs van het goed ontvangen debuutalbum 'Sisters' maar ook liedjes van het te verwachten album (release voorjaar 2021). Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.  

Bijzonder aan deze theatershow is de ’Special Guest’. Elke avond worden Krystl en Rachèl Louise aangevuld door een vrouwelijke artiest, zoals Leonie Meijer of Kris Berry. 

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen!