do 28 apr 2022
20:30

Kleine zaal
Muziek

Prijs € 22.50

Singer-Songwriter Fernando Lameirinhas nog eens in het theater zien? Dit is je laatste kans!

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦
Na een mooie en bewogen carrière van 57 jaar, neemt de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas afscheid met het theaterconcert Melody Man.  

De muziek van Fernando is rijk en rijp: in zijn leven heeft hij zich uiteenlopende genres eigen gemaakt en met talloze coryfeeën gespeeld. Melodie is de rode draad in zijn liedjes.   

Fernando: "Als ik een tekst schrijf, dan hoor ik daar direct twee of drie melodieën bij. Waar anderen foto’s maken om herinneringen te verzamelen, creëer ik melodieën. Elk liedje in mijn carrière roept een gebeurtenis uit mijn leven op". 

Uiteraard reist ook dit keer broer en muzikaal zielsverwant Antonio Lameirinhas met hem mee. En afwisselend pianist Juan Pablo Dobal, gitarist Daniel Moraes en/of Udo Demandt op percussie en drums begeleiden hen.  

Nog eenmaal speelt Fernando fado op zijn manier, mét hart en ziel. 

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.