za 16 okt 2021
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 23.50

Kaarten voor deze voorstelling kun je bestellen zodra er geen veiligheidsmaatregelen meer gelden.

“Erwin van Ligten heeft zich ontwikkeld tot een van de beste Nederlandse gitaristen, die zelfs niet of nauwelijks onderdoet voor zijn grote helden Jeff Beck en Ry Cooder.

De Volkskrant

Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als een van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 is het vijftig jaar geleden dat hij veel te jong zijn laatste adem uitblies. 

De Erwin van Ligten Band brengt daarom samen met een trits aan special guests een eerbetoon aan deze iconische muzikant. In ons theater is Rinus Gerritsen zijn special guest. Erwin van Ligten, een van Nederlands beste gitaristen, brengt met zijn geweldige band zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; hij vertolkt de nummers met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’, ‘Little Wing’, ‘All Along The Watchtower’, ze komen allemaal voorbij, aangevuld met achtergrondverhalen en historische foto- en filmbeelden.

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.