vr 17 dec 2021
20:15 - 21:15

Grote zaal
Dans
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

XCLUSIV COMPANY ‘Het hybride gezelschap van Rotterdam’

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

‘Een multidisciplinaire voorstelling over sociale druk”

In onze snel veranderende wereld is de druk om te presteren en erbij te horen groter dan ooit.
Met dans, video, muziek en spoken word laat deze voorstelling op indrukwekkende wijze worstelingen met emoties, sociale druk en de gevolgen daarvan zien.

 

Het gezelschap duikt hiermee in een veelal onbesproken actueel en maatschappelijk thema, dat raakvlak heeft met identiteit en daarmee gepaarde behoeften tot verbinding en expressie.
Van tijd tot tijd heeft iedereen wel eens een masker op. Maar BEHIND THE iMASQ geeft ons juist een kijkje achter maskers, om onze (harde) wereld zonder filters en kaders te beleven.

Xclusiv Company is onder leiding van Jason R. Jeandor, Ingeborg van Weissenbruch en Osman Batal al meer dan 15 jaar aanjager van de ontwikkeling van urban dans (o.a. hiphop-streetdance, breakdance en vogue) en muziek.
Vanuit een sterk gevoel van authenticiteit, diversiteit en artisticiteit creëert het gezelschap unieke (urban) performances & producties, die er toe doen én het verschil maken.

‘Pursuing The Next Level in Performance,
Always and in All Ways’

 

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.