do 21 okt 2021
20:15

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 23.50

‘ongemakstelevisie van het zuiverste soort’

NRC

Ton Kas grapt voor de sterke maag. 

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!  

 

 

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.  

Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!  

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!  

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...  

Over Ton Kas: 
Ton Kas maakte afgelopen winter samen met o.a. Diederik Ebbinge de satirische talkshow Promenade.

22:15 Nagenietarrangement p.p - Grote Zaal 8.75

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.