za 14 nov 2020
20:15 - 21:45

Grote zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 24.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Moeder Mortier wordt gespeeld door Anneke Blok, een van de meest geliefde actrices van Nederland. Extra bijzonder is dat de rollen van vader en kinderen gespeeld worden door topacteur Paul R. Kooij en zijn échte zoon en dochter.

Helaas is deze voorstelling helaas geannuleerd i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Een hechte familie in zwaar weer

Voor de familie Mortier breekt na de nodige tegenslagen een goed jaar aan. Hun dochter is genezen verklaard en zowel zoon als dochter slaan nu hun vleugels uit. Hoopvol begint iedereen na te denken over de toekomst. Eindelijk weer je eigen leven leiden en tegelijkertijd de sterke familieband blijven voelen.

Eind goed al goed. Toch? Maar dan neemt moeder onverwacht een ingrijpende beslissing. Is haar keuze voor zichzelf een keuze tegen haar gezin?

In dit toneelstuk raken we verknocht aan de familie Mortier, zoals aan je eigen familie. Onmisbaar, en onuitstaanbaar soms. Een Goed Jaar is dé tragikomedie van dit jaar over een warmbloedige familie in zwaar weer.

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.