za 27 nov 2021
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

'De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.'

Juryrapport Leids Cabaret Festiva

'Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.'

NRC Handelsblad

♦ LET OP! Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees hier alle geldende maatregelen in het theater ♦

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 27 november in het Stadstheater Zoetermeer bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! 

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

 

22:15 Nagenietarrangement p.p. - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.