vr 12 feb 2021
20:15 - 21:15

Grote zaal
Dans
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

Het motto van Conny Janssen: 'In een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke emoties en verhalen.'

FRAMED is een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek gezamenlijk een verhaal onthullen.
In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst observeren we dertien personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.

Via filmbeelden en livedans zien we slices of life en zoomen we in op de verschillende kleine levens, ieder in zijn eigen ruimte. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

Na de grote zaalvoorstellingen HOME, BROOS en KIEM, die allen vanuit een sterk persoonlijke urgentie gemaakt zijn, richt choreograaf Conny Janssen met haar nieuwe creaties voor de grote zaal de focus op beeld, beeldvorming en identiteit. Nieuw in FRAMED is de grote rol voor video die wordt toegevoegd aan de voorstelling. Daarnaast werkt Conny Janssen opnieuw met een avontuurlijke groep dansers, bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek van FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en ruige stadse soundbites.