vr 9 okt 2020
20:15 - 21:30

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 25.50

In de kaartprijs is een drankje inbegrepen. Het drankje neem je voorafgaand aan de voorstelling mee de zaal in.

Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning. Een ‘must’ om bij te wonen.

Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer.

Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug en hoe! 

Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige, niet van de buis weg te denken, voetbalanalisten van ons land. 
Van voetbaltopper naar junk en van schuldsanering naar televisiecontract… Het kan verkeren! 
 
Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist.  
Van der Ley is verslaggever bij het AD en schrijft voor Voetbal Magazine, Twentevisie en diverse buitenlandse media. 
Van der Ley weet als geen ander de boel aan te zwengelen en Kieft de juiste vraag op het juiste moment te stellen zodat het een meer dan interessante avond wordt. 

Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees hier meer.


 

17:00 3 gangen keuzemenu

Uitgebreid dineren voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €29,95 voor maar €25,00.

Wij willen je vragen om minimaal anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in ons restaurant.

18:00 Weekspecial

Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel deze special nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het 3 gangen keuzemenu van €17,50 voor maar €15,00.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Grote Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Geniet samen na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris. Nagenieten kan nu nog voordeliger tegen inlevering van jouw gespaarde Stadstheaterpunten. Verzilver jouw punten en profiteer van het nageniet arrangement van €8,75 voor €7,00.