di 12 mei 2020
20:15

Grote zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 12.50

Ben als eerste op te hoogte wat voor moois er in het nieuwe theaterseizoen bij het Stadstheater te zien is!

Laat je zintuigen prikkelen door de kunst en cultuur van Stadstheater Zoetermeer.


Helaas is deze voorstelling opgeschort i.v.m. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur! In onze seizoenspresentatie zie je, hoor je, en voel je alles wat je moet weten over de voorstellingen die geprogrammeerd staan voor seizoen 2020/2021

 

Tijdens deze avond vliegen we door het theaterprogramma van het nieuwe theaterseizoen. De avond wordt gevuld met live previews van artiesten en gezelschappen, beeldmateriaal en mooie verhalen. Ook ontvang je de nieuwe seizoensbrochure, om je volledig te verliezen in het gloednieuwe aanbod. 

Welke artiesten er komen en wat er precies gaat gebeuren houden we nog even geheim. Een ding kunnen we alvast vertellen; zet je zintuigen op scherp! Deze avond is for your eyes only...

Start verkoop - CLUB-member & vrienden
Op woensdag 6 mei 2020 kunnen de CLUB-members van 12.00 tot 16.00 uur tien gekozen voorstellingen én stoelen telefonisch doorgeven aan de Servicebalie. Op donderdag 7 mei start de kaartverkoop exclusief voor StadstheaterVrienden en CLUB-members. 

Start vrije verkoop
Op woensdag 13 mei 2020 vanaf 10.00 uur start de vrije verkoop. 

Ook voorrang op het bestellen van de kaarten voor het nieuwe aanbod? Laten we dan een vriendschap sluiten! Word StadstheaterVriend of CLUB-member van het theaterseizoen 2020/2021. Naast voorrang op het bestellen van kaarten ontvang je ook standaar €1.00 euro korting op kaarten en word je op de hoogte gebracht van exclusieve aanbiedingen.


 
Bekendmaking programmering + ontvangst brochure
StadstheaterVrienden en CLUB-members ontvangen vóór 6 mei een theaterbrochure thuis. Het volledige theaterprogramma is tevens uiterlijk op 4 mei te zien op onze website. Voor de oplettende lezer, is dit inderdaad anders ten opzichte van voorgaande jaren. Dit jaar kunnen de eerste kaarten besteld worden vóór de Seizoenspresentatie en wordt het programma vóór de Seizoenspresentatie bekend gemaakt.

U kunt hier uw reactie plaatsen