za 18 jul 2020
19:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 22.50

"Innemende verteller"

Theaterkrant

We zijn terug na de pauze! De pauze is over dames en heren, we gaan weer beginnen met programmering!

De theaterdeuren staan weer open en Martijn Kardol treedt voor jou bij ons op. Wat voelt dat goed om weer te kunnen zeggen! 

Op donderdag 12 maart zat Martijn klaar in de auto om naar Theater Castellum te rijden. Die avond zou hij daar zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Welkom’ spelen voor een bij voorbaat uitzinnige menigte. Het liep anders. 

Gewoon thuis op de bank zitten zat er voor Martijn niet in. (omdat zijn vriendin ook thuis was en hem verplichtte zijn dagen zinvol in te richten, maar dat zegt hij er liever niet bij). Daarom: Een speciaal ingelaste voorstelling!

In Tijden van Crisis is een voorstelling speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie. Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant la lettre, een niet-medisch medisch mondkapje en de wereld na Corona. 

De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Bij binnenkomst wijst een van onze medewerkers je een plekje aan.

18:00 Theatermenu met korting!

Een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van de kaarten een plek bij ons restaurant en geniet van het 3-gangen theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant. 

18:00 Weekspecial

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel nu alvast samen met kaarten voor de voorstelling de weekspecial voor maar €14,50!