za 25 jul 2020
19:00 - 20:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 22.50

We zijn terug na de pauze! De pauze is over dames en heren, we gaan weer beginnen met programmering!

De theaterdeuren staan weer open en Steffen Morrison treedt voor jou bij ons op. Wat voelt dat goed om weer te kunnen zeggen! 

Steffen Morrison werd geboren in Suriname, waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Inmiddels speelt hij al jarenlang de festivals en clubs plat in de geest van zijn grote muzikale helden en groeide hij uit tot de ras entertainer die hij nu is. Net als de soul-iconen is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste songs ten gehore te brengen over immense hartzeer en sores, maar ook het dak eraf te spelen met songs over de lichtere zaken van het leven.

De theaterbeleving gaat anders zijn dan dat je gewend was. Maar wat wij jou kunnen garanderen is een geweldig intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en jouw veiligheid. Voor deze exclusieve programmering neem jij, net als de artiest, ook plaats op het grote podium. Hierdoor is jouw theaterbeleving op 1,5 meter nog intenser, leuker en indrukwekkender dan vanuit de zaal. Zo kunnen we ook op veilige afstand een mooie theaterervaring delen! 

De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Bij binnenkomst wijst een van onze medewerkers je een plekje aan.

18:00 Theatermenu met korting!

Een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling kan nu nog voordeliger! Reserveer tegelijk met het bestellen van de kaarten een plek bij ons restaurant en geniet van het 3-gangen theatermenu van €29,95 voor maar €27,50! Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant. 

18:00 Weekspecial

Ook een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Iedere week heeft ons restaurant STAGE kitchen & café een andere weekspecial op het menu. Bestel nu alvast samen met kaarten voor de voorstelling de weekspecial voor maar €14,50!