za 11 jul 2020
21:00 - 22:20

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

We zijn terug na de pauze! De pauze is over dames en heren, we gaan weer beginnen met programmering!

De theaterdeuren staan weer open en Klapstoelkabaret treedt voor jou bij ons op. Wat voelt dat goed om weer te kunnen zeggen!

Cabarettalent van nu, Corona-proof, op een zomeravond… en dat voor een zacht prijsje! De Klapstoelkabaret-artiesten komen naar jou toe. Tijdens Klapstoelkabaret zie je optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. Die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Hun namen: Kiki Schippers, Patrick Nederkoorn, Anne Neuteboom, Louise Korthals, Thijs van de Meeberg, Vlamousse, Ronald Snijders en Pieter Verelst. Welke twee artiesten deze avond zullen optreden wordt later bekend gemaakt. 

De theaterbeleving gaat anders zijn dan dat je gewend was. Maar wat wij jou kunnen garanderen is een geweldig intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en jouw veiligheid. Voor deze exclusieve programmering neem jij, net als de artiesten, ook plaats op het grote podium. Hierdoor is jouw theaterbeleving op 1,5 meter nog intenser, leuker en indrukwekkender dan vanuit de zaal. Zo kunnen we ook op veilige afstand een mooie theaterervaring delen! Een soort huiskameroptreden in een hele grote theaterhuiskamer. 

De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Bij binnenkomst wijst een van onze medewerkers je een plekje aan.